انبارداری شغلی مهم و پرمسولیت است. اجناس و موجودیهای انبار باید تحت اختیار یک انباردار مسول باشد. اگرچه اجناس یکی از مهمترین عوامل هزینه است که به طور متوسط 55 درصد کالای ساخته شده را تشکیل میدهد. به همین جهت است که موسسات صنعتی تا حدودی مجهز جهت تدارک و خرید و انبار کردن مواد خواهند بود. موجودی کالاهای انبار باید در محلهای محفوظ و دور از خطر بطور منظم طوری نگهداری شود که دسترسی به ان در مواقع لزوم به آسانی میسر باشد. نوع و مقدار مواد و حداقل و حداکثر موجودی هر یک از اقلامی که میزان آن توسط مدیران فنی تعیین می شود باید پیوسته مورد نظر انبار دار قرار گیرد. در واقع انبار می تواند درعرضه به موقع محصول ،جریان عادی تولید ،ثبات قیمت محصول، تعمیر ونگهداری ماشین ها و…نقش مهمی را ایفا کند به طوریکه نقش رعایت اصول انبارداری درتجارت غیر قابل انکار است . براین اساس در این دوره تلاش خواهد شد تا ضمن آموزش اصول و مفاهیم اساسی انبارداری و مدیریت انبار، به طرح ابعاد ملاحظات کاربردی مختلف پیرامون انبارداری و آمادهسازی مخاطبان و شرکتکنندگان برای سرپرستی و مدیریت انبار پرداخته خواهد شد.
سرفصل های آموزشی :
ارتباط با خط تولید و تغذیه آن
دریافت و ارسال اقلام انبار
آموزش های موثر در انبارداری
سیستم های اطلاعاتی انبار
نحوه شناسایی و ردیابی اقلام انبار
تجهیزات جابجایی و انبارکردن مواد
سیستم های ثبت موجودی اقلام انبار
سیستم های هوشمند انبارداری
توزیع
انبارگردانی
مدیریت مواد
جابجایی مواد
کنترل موجودی
کنترل کیفیت و انبارداری
حمل و نقل وسائط مرتبط
برنامه ریزی و کنترل تولید
مخاطبین دوره :
مدیران مشاغل و صاحبان کارگاهها، کارخانهها و بنگاههای صنعتی/ مدیران و کارشناسان واحد انبار/ مدیران و کارشناسان ارشد واحد تولید، لجستیک و .../ دانشجویان رشته های مهندسی صنایع و مدیریت و سایر علاقمندان فعالیت در این حوزه